2 år av saknad

Hej på er 🙂

Idag för 2 år sedan lämnade troligtvis mamma oss ♥ ♥ ♥

Vi skrev till varandra på kvällen den 1 oktober, det sista vi sa var ”Natti”. Allt tyder på att hon inte såg dagen den 2 oktober, utan somnade in på natten. Jag har tittat på gamla foton idag. Ikväll har vi fikat gott och tänt massor av ljus för mamma/mormor.

Viggo hade över 40 graders feber igår kväll. Han sa ”Stackars jag” med ynklig röst. Jag tycker det är lite otäckt med hög feber, hjärtat slår snabbare och man hör varje andetag. Jag gav honom Alvedon på kvällen igen utan protester. Han sov mellan oss i natt.

Han har feber idag med, men är piggare mot för gårdagen. Han tog sig en skön middagslur under dagen. Stundvis har han lekt, barn gör ju gärna det även fast dom är sjuka. Vi hoppas att det vänder nu och jag blir gärna av med denna förkylning.

Mamma och jag ♥

Översta bilden, mamma var otroligt vacker när hon var ung ♥

Var rädda om er och varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.