Viggo sjuk

Hej på er 🙂

I morse kom min man upp till mig i sovrummet och sa att Viggo hade feber ♥

Vi tänkte att det kunde vara så båda två visade det sig. Jag bad honom ta tempen på Viggo när dom klev upp. Han är inte pigg alls, han har mest legat och vilat på soffan. Jag klev upp vid 11,30 mår inget vidare jag heller, då sov han. Bra att han vilar.

Under dagen hade han 39,5 i feber. Jag tycker så synd om honom. Jag lyckades övertala honom att det skulle bli bättre om han tog Alvedon, efter en stund var det ok om jag fixade det. När den hade kickat in orkade han leka snällt ett tag.

Nu mot kvällen har han börjat bli mer hängig igen. Han ligger i pappas famn i soffan och sover och pappa tittar på TV. Hoppas det vänder fort ♥

Första oktober, jag hänger inte med. Bjuder på bilder från september.

Hoppas ni mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.