Förkyld

Hej på er 🙂

Att sova i 11 timmar gjorde min man gott, idag är han mycket piggare. Viggo är det full fart på, jag är glad att dom verkar ha klarat sig. Dom har varit på en skogspromenad. Jag blev hemma och drack en kopp te med honung, för jag har åkt på en förkylning.

Försöker vara positiv, min man påminde mig om att jag inte har varit riktigt förkyld sedan i maj. Men har ju andra ”krämpor” som hostan, magen mm. Det känns i alla fall som ett framsteg. Jag önskar att jag och min kropp är på rätt väg, att jag blir helt bra.

Jag älskar att gå med dom i skogen, det sved lite att inte kunna följa med. Hoppas jag orkar göra det snart. Hem kom dom med kantareller och Viggo hade en liten ros till mig. Det värmde i mitt hjärta, nyponrosen doftade underbart 🙂

Nu har dom gått en sväng till ICA, jag önskade mig köttsoppa till middag. När jag var yngre brukade mamma ge mig köttsoppa och limpmackor när jag var sjuk ♥

Fortsatt skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.