Regnig lördag

Hej på er 🙂

Idag känner jag mig riktigt mör, linimentet gick nog ner på djupet igår.

Viggo och pappa åkte för att handla mat idag och blev borta i någon timme. Förstod att dom hade åkt till Biltema också, Viggo åt otippat nog korv och glass där 🙂 Medans fick jag i mig lunch, satt med värmefilten och drack en kopp kaffe. Insmord i liniment.

Tanken var att göra höst ute idag. Men det är regnväder och både min man och jag har förhöjd temp och jag har ont i halsen. Det har blivit sämre under eftermiddagen. Hoppas det vänder fort. Jag ska till sjukhuset på tisdag och så har jag en annan sak inbokad.

Vi har ätit en god middag. Oxfilé, smashed potatoes, bea och sallad. Till efterrätt blev det glass för hela familjen, skönt för min onda hals 😉 Viggo har somnat på soffan ♥

Blommorna jag fick förra helgen står sig än. Dom vissna tog jag bort och gjorde en mindre bukett 🙂

Fortsatt härlig lördagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.