Värmefilt och liniment

Hej på er 🙂

Tre dagar med fruktansvärd huvudvärk, nu börjar humöret tryta.

Värmefilten går varm, så länge jag orkar sitta innan jag börjar tok-svettas. Min man har smörjt in min rygg och nacke med liniment. Jag stinker mint, ryggen bränner och ögonen sved tidigare. Vad gör man inte för att försöka bli bättre. Tjohoo 😉

Det är som en ond cirkel. Sover jag högt på två kuddar, då pajar nacken och ryggen. Vilket resulterar i den tuffa huvudvärken. Sover jag på en kudde, då hostar jag så jag håller på att kräkas nattetid. Jag får inte sova och jag stör min familj.

Idag tog jag reda på rentvätt med munskydd på. Tog av mig glasögonen fast jag inte ser något vidare utan, dom immar bara igen när jag andas. Jag slapp hosta då i alla fall, annars är dammet från rentvätt en av mina värsta ”triggers” för hosta.

Tack och lov har huvudvärken lättat under eftermiddagen. Liniment över hela ryggen och nacken hjälpte ok den här gången 🙂 Önskar att jag får må så bra det går i helgen. Jag vill mysa och fylla på välbehövlig energi tillsammans med mina fina killar ♥

Middagen bestämde Viggo och pappa, det blev Sibylla och hamburgare. Viggo var nog bara trött igår, för idag har han varit som vanligt. Det är jag glad för.

Fortsatt mysig fredagskväll till er 🙂

Det blev ett Palettblad i sovrumsfönstret, min nya favoritblomma.

2 svar på ”Värmefilt och liniment

  1. Kan du inte lägga några böcker under sängbenen vid huvudet så kommer du automatiskt upp lite så räcker det med en kudde, jag har också problem med nackont som ger mig huvudvärk som sen övergår till migrän fast jag har tagit en vanlig värktablett så nu har jag lärt mig att först en vanlig värktablett och sen en halv sumatriptan (det brukar hjälpa vid första känningen av migrän).
    Har även för mig att Ikea ska ha någon sängplatta som man kan höja huvudet med.
    Kram Majo

    • Bra förslag Majo. Jag tänkte faktiskt på det tidigare idag, att vi borde prova att höja sängen vid huvudändan. Har för mig att vi gjorde det när jag var gravid och hade rejäla problem med sura uppstötningar. Tack för tipsen, ska kolla upp sängplattan. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.