Hämtat Viggo

Hej på er 🙂

Idag är jag trött, urladdad och har huvudvärk. Men jag är nöjd med gårdagen 😉

Hostan har varit sämre ett tag igen, riktigt frustrerande. Min mage är inte alls bra och det kan hänga ihop. Böjer jag mig framåt känns det som att det ska komma upp vätska i munnen. Lika blir det på nätterna efter en stund, om jag tar bort en kudde av två.

Blir att dubbla dosen magmedicin ett tag och se om jag blir bättre.

Idag har min man varit i Stockholm i jobbet, så jag hämtade Viggo på förskolan. Han blev glad och ville visa när han gungade 🙂 På vägen hem fick jag en hostattack, han blir fortfarande rädd av det. Väl hemma drack han välling sedan somnade han.

Vid 18-tiden när pappa kom hem hade jag precis lyckats väcka honom. Han är inte helt i form, lite snuvig. Hoppas vi får hålla oss friska, att han bara är trött ♥

Nya blommor i fönstret 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.