Tredje samtalet

Hej på er 🙂

Idag har jag varit på tredje samtalet hos psykologen.

Tanken var att jag skulle gå på samtal varannan vecka 5 gånger. Då tar det 10 veckor innan jag får komma vidare. Det stressar mig, jag känner att tiden går. Därför var jag mer nervös idag, jag ville fråga om det kunde räcka med dessa 3 gånger.

Vi hade en del att prata om, så det var i sista sekund som jag tog upp det. Tack och lov var hon på samma bana som mig 🙂 Hon sa att dom kan vara petiga att man ska ha gått 5 gånger, men vi gör ett försök. Kände mig lättad och glad efter det.

När jag har varit iväg till sjukhuset så försöker jag göra något efteråt. Vi åkte till min favoritblomsteraffär, roligt att köpa några nya blommor.

Viggo ville gärna att vi skulle åka och fika. Både jag och min man var hungriga, men för hans skull tog vi en fika på stan. Nöjd kille, nöjd mamma 🙂 Efteråt kom huvudvärken, jag mår inget vidare. Jag hoppas att det släpper snart.

Viggo fick välja själv och då blev det maräng 🙂

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.