Nya ljusstakar

Hej på er 🙂

Idag har jag inte varit lika surrig, så dagen har varit betydligt bättre.

När man har barn är det sällan ont om tvätt 😉 För att känna att jag hade lyckats göra något igår förutom att yra runt, så tvättade jag en maskin med kläder på kvällen.

Idag har jag pysslat lite hemma. Blev trött på att måla efter vårat långtidsprojekt med mormor/mammas byrå och har haft en paus från det. Men idag har jag målat ett lager färg på en spegel, det gick fort. Har tvättat en maskin med handdukar också.

Tog in en trälåda som har stått på altanen i sommar. Sköljde av den, den hamnade på hatthyllan i hallen. Tog även in en piedestal och gjorde ren, den står i ”lila rummet”. Får se om dom flyttas runt eller passar där dom hamnade. Behöver nya blommor bara.

Min man var och hämtade ett paket som vi hade beställt. Det innehöll dessa ljusstakar för kronljus mm. Troligtvis ska bara den ena stå där. Sedan vill jag hitta något annat, kanske en lykta för värmeljus. Vet inte om jag gillar att ha lika på båda sidorna 😉

Ikväll gick jag upp en sväng och plockade medans min man var och handlade. Viggo låg och tittade på TV. När jag kom ner strax efter 18 sov han. Ikväll hann jag inte ens ge honom kvällsvälling eller borsta tänderna. Han brukar inte somna så tidigt ♥

Fortsatt bra kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.