Ur rutin

Hej på er 🙂

När jag hade vinkat hejdå till mina killar tidigt i morse la jag mig för att vila.

Jag ställde klockan på 9, fast jag brukar vara extra trött på måndagar. Ikoz kom och ville mysa precis när den ringde, jag ställde om den. Men gick upp strax efter, jag hörde att dom hade börjat arbeta med vägen utanför så det var lika bra. Det låter en hel del.

Varje morgon har jag i princip samma rutin, men idag blev det annorlunda. Ett nytt moment tillkom, denna vecka ska jag mäta PEF igen. Jag ska träffa astmasköterskan nästa vecka. Jag blåste och skrev upp mitt resultat. Sedan tittade jag ut en sväng, dom var hos grannen och grävde. Yrade runt och gjorde allt möjligt.

När jag hade ätit frukost och druckit kaffe blev jag osäker om jag hade tagit en medicin. Jag brukar alltid ta den efter frukost, före kaffe. Men idag kom jag av mig. Vissa mediciner är mindre bra att missa och kanske inte toppen att ta dubbel dos heller.

Bad min man ringa om han hade tid. Han tyckte att jag skulle gå på min magkänsla, den sa att jag nog hade missat för jag fick inte ihop det. Efter någon timme kunde jag släppa hur surrig jag hade varit. En vän ringde och efter det kändes det bättre 😉

Nya tag imorgon 🙂 Min man har gett mig en dosett till mina tabletter. Tror det är dags att börja använda den och jag kommer tänka mig för extra noga.

Viggo var riktigt trött igår så vi fick hoppa över badet. Han har badat ikväll i stället. Efter det tittade han på barnprogram och somnade på soffan medans ♥

(Innan jag hade tänt alla ljus, för den som är uppmärksam på detaljer)

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.