Utan asfalt på gården

Hej på er 🙂

Igår var vi ute på framsidan. Det var isigt och kallt, tror jag måste börja med mössa. Härligt friskt, kinderna blev rosiga 🙂 (Försöker vara positiv, fast jag föredrar värme)

Vi fick påhälsning av dom som fixar med våran väg igår. Asfalten på våran gård skulle grävas bort snart, men dom visste inte exakt när. Jag ville spara stenar som har ramat in en rabatt. Viggo och pappa plockade och la dom på gräsmattan så dom blir kvar.

Min fina man hjälpte en dam som bor i våran radhuslänga att klippa häcken. Hon måste göra det så att ångvälten skulle ta sig in på hennes gård. Hon såg ut att ha det aningen kämpigt. Blir varm i hjärtat när han gör sådant, tycker om när vi kan hjälpa andra.

Vi plockade undan annat också, blommor mm. Jag fyllde en liten kruka med jord och tog in, har planterat en stickling från mina palettblad. Tur det för vid 10-tiden idag kom dom och tog bort asfalten, fast det snarare lät som att det skulle ske till veckan 😉

Viggo var piggare igår och lekte en stund med lego. Idag hann han bara komma hem, dricka välling och titta en kort stund på paddan, sedan somnade han på soffan ♥ Får försöka väcka honom om ett tag. Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *