Besök

Hej på er 🙂

Jag sov 3,40 när jag hörde att Zim kräktes, det var bara att kliva upp. Det mesta var på golvet, men han hade lyckats pricka dammsugarslangen också. När jag hade tagit reda på det tog det ett tag att somna om. Min man sussade gott och hörde ingenting 😉

I dag har jag haft besök av en god vän. Hon har fyllt år och hade med sig mazarinkaka som hon hade bakat. Det var så gott och jag tänkte på mamma, hon brukade köpa mazariner till mig när jag bodde hemma ♥ Vi hade en trevlig pratstund i lugn och ro.

Viggo hann komma hem och säga hej till henne. När hon skulle gå ropade hon hejdå till honom, men fick inget svar. Han hade somnat på soffan. Två tidiga mornar blev för mycket, han vaknade av pappas väckarklocka 5,15 i morse.

Hoppas att han sover längre imorgon, så vi får mer tid tillsammans på kvällen ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.