Klippt mig

Hej på er 🙂

Viggo kom in till oss 5,15 i morse och tyckte det var dags att kliva upp. Typiskt för just idag tänkte min man att dom skulle få sova lite längre. Andra dagar går det knappt att väcka Viggo, men så är det med små barn 😉

Jag har varit till frissan idag och klippt mig, det känns skönt att få fräscha toppar efter sommaren. Får se när vi kan få till en tid för att göra slingor. Jag tycker själv att jag tappar mycket hår, men får höra varje gång hur tjockt det är.

Därför tog det längre tid än vad jag och min man hade trott. Han och Viggo dök upp utan att jag hade hört av mig och sagt att jag var klar. Dom fick vänta i ca 45 minuter. Jag hade hoppats på att åka en sväng och titta på blommor, men Viggo var för trött.

Skönt att jag har fått bli ompysslad i alla fall. Är det något jag vill unna mig så är det att klippa håret med jämna mellanrum och bleka slingor.

Bild före tagen av frissan.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.