Grävskopa och ingen väg

Hej på er 🙂

Vid 3-tiden i natt vaknade jag av att Viggo pratade med Zim och Viggo vaknade av att Zim krafsade i lådan. Då klev jag upp och hämtade honom till våran säng.

Det blev en längre sovmorgon för mig idag, vilket var ganska väntat. Försöker att inte lägga någon värdering i det, i stället är jag glad för det jag har gjort dom senaste dagarna. En dag för mig själv behövde jag nu, det har varit lugnt och skönt.

När jag kom ner i morse och gick in i köket blev min första reaktion ”OJ, hjälp”. Det stod en grävskopa utanför och dom hade grävt bort våran väg. Det är djupare än vad det ser ut på bild och då fanns det inga träplankor för att ta sig över.

Vi visste att det skulle göras, men inte när. Tur att min man fick iväg alla saker från våran gård igår 😉 Han blev inte glad när han kom hem idag och såg deras ”lösning” med plankorna för att ta sig in och ut, är inte ens platta brädor. Jag sa att Viggo kan gå runt till baksidan så kan jag släppa in honom vid altandörren.

Viggo håller låda för fullt, han är uppe med pappa och har precis badat klart ♥

Utan brädor och väg i morse när jag klev upp. Det var inte påbörjat när mina killar åkte.

Brädorna vid våran infart och våran postlåda. Lätt att dom rullar.

Det blir jämt och fint när det är klart 😉

Hoppas ni har en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.