Vårat förråd

Hej på er 🙂

I morse sov Viggo till strax efter 8. Jag låg vaken i sängen och drog mig en stund, sedan klev jag upp. Tidigt för att vara jag, men det kändes för sent att somna om.

Min man tyckte att vårat förråd skulle få sig en rejäl skopa omsorg idag, vi har knappt kunnat gå in där. Han bar ut saker på gräsmattan, sedan organiserade vi om inne i förrådet. Han ska ta någon tur till soptippen och en del ska vi försöka sälja.

Jag har plockat med det som var mitt och sagt vad som är ok att kasta. Jag orkar inte bära så mycket för ryggen är inte bra. Det tog några timma, vilket känns, jag är rätt trött nu. Det är skönt att rensa, det gör gott. Viggo älskar att vara ute så han var nöjd. Han tog sin snowracer och började åka i backen 🙂 Emellanåt cyklade han.

En uppdatering om min hälsa. Kuren för ögonen är avslutad sedan någon dag tillbaka och jag blev inte bra. Ska få ny kallelse till ”ögon” efter någon vecka. Magen har haft det extra tufft p.g.a. att jag varit tvungen att ta starkare värktabletter. En natt vaknade jag av att jag fick upp vätska i munnen. Rygg och huvud har varit betydligt sämre i ca 4-5 dagar. Hostar smått fortfarande, men inte på värsta viset så att jag nästan kräks.

Dags för kvällsbestyren med Viggo ♥ Han somnar nog gott ikväll ♥

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.