Mysig eftermiddag

Hej på er 🙂

Vi hade en liten tanke på att fråga om Viggos farmor och hennes sambo ville hälsa på oss idag eller imorgon. När Viggo och pappa ringde farmor fick dom höra att Viggos två kusiner, faster och hennes man skulle komma dit på eftermiddagen.

Viggo har längtat efter farmor och hennes sambo och vi visste att han skulle bli jätteglad om han fick träffa dom och sina kusiner. Jag har inte varit i någon bra form i ryggen och huvudvärken idag heller, men jag tog tabletter och åkte 😉

Jag kände att det skulle vara hanterbart, annars skulle jag ha stannat hemma och där kan jag slappna av. Vi har haft en mysig eftermiddag och blivit bjudna på mat och fika. Viggo var trött efter att ha lekt med kusinerna så han somnade i bilen hem ♥

Hoppa från farmors stenar tycker Viggo och hans äldre kusin är jätteroligt 🙂

Fortsatt härlig lördagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.