Lek-dejt

Hej på er 🙂

Förskolan har haft stängt idag med.

På förmiddagen gick Viggo och pappa på långpromenad. Dom stannade vid några hästar en bit härifrån. Viggo brukar ge dom gräs vilket hästarna vet, dom följer efter honom i hagen. Undrar om han kommer fortsätta vara lika djur-kär som mig ♥

När vi hade ätit lunch körde pappa oss till en förskolekompis till Viggo och en vän till mig. Där blev det lek ute och vi mammor satt i deras uterum och fikade 🙂 Dom bor så mysigt och det där rummet förlänger sommarkänslan och vi hade bra koll på killarna.

Så även idag har jag trotsat mitt mående, huvudvärken var riktigt illa igen. Jag tog tabletter, lät dom kicka in och åkte. Ville så gärna låta killarna leka och träffa min vän. Jag var beredd på att ta en dos till två timmar senare, men klarade mig. Det lättade något och i kväll har min man smörjt in mig med liniment. Ryggen ”brinner” nu 😉

Känner mig nöjd med dagen och det är skönt att kunna åka precis som jag är.

Här var killarna små ♥ Viggo gillade att dra av både sina och andras strumpor 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.