Förskolan stängd

Hej på er 🙂

Idag har förskolan varit stängd så mina killar har varit lediga ♥

Jag har varit på mitt tredje samtal hos psykologen idag. Kände mig avslagen efter den fruktansvärda huvudvärken igår, men det gick ok. Efteråt åkte vi till en grannstad för att shoppa, ville göra något. Psykologen tyckte också att jag skulle försöka ta mig iväg.

Lyckades hitta ett par jeans, tre bh:ar och en tröja. Vi åt mat och hade inte bråttom. När vi kom till Ikea sa en personal att dom stängde snart. Så vi hann bara in, gå snabbt igenom och ut tomhänta. Vi visste inte att dom börjat stänga en timme tidigare 😉

Får se när vi kommer iväg nästa gång, kanske vi har lyckats planera så vi kan ha barnvakt då. Vi hade tänkt köpa en del på Ikea så det var lite snopet. Vi behöver nya handdukar, förvaringslådor och så ville jag så klart köpa blommor.

Hoppas ni har haft en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *