Brun garderob

Hej på er 🙂

Min man är nöjd med sin nya garderob, i den får han mer plats än tidigare.

Att tanken kom på en brun garderob berodde på den gamla knoppbrädan jag hittade i mammas hus ♥ Tyckte den bröt av fint mot det vita. Svärmors sängbord får vara i furu ett tag till. Har inte bestämt om jag vill ha dom mörkare brun, vita eller som dom är.

Jag har länge tyckt att detaljer i brunt trä är fint och har det på några ställen. Nu är det här en ny garderob och inte en gedigen gammal trämöbel, men det känns ok faktiskt.

Det ögat fastnar på nu är våran icke vita dörr 😉 Min man har pratat länge om att vi borde byta ut dörrarna, men jag har tyckt att det känts onödigt. Fotade med dörren stängd för att garderoben skulle synas, annars göms den en del när det är öppet.

Skönt att försöka fokusera på något annat en stund. För i ärlighetens namn har jag mått rätt dåligt i dag. Fruktansvärd huvudvärk och ont i ryggen, trotts tabletter.

Smått drygt för det var jag som hämtade Viggo på förskolan. Tur att han är snäll och blev glad när jag kom. Min man har varit i en grannstad med sina arbetskompisar. Viggo var trött när han kom hem och somnade i soffan. Blev en lugn kväll för oss ♥

Snart kommer han hem min man ♥

Hoppas ni har haft en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.