Garderobstankar i regnvädret

Hej på er 🙂

Jag hade väldigt svårt att somna igår kväll och det känns idag.

Igår började min man bygga ihop sin nya garderob 🙂 När han renoverade sovrummet och skulle flytta garderoben gick den sönder. Den han hade köpte vi när vi flyttade in 2012. Som en del annat var den en tillfällig lösning, tills vi hittade något bättre.

Flera ”tillfälliga” lösningar har blivit kvar betydligt längre än vi tänkt, så det är inget vi sörjer. Även om vi kan tycka att det har gått sönder en del saker på relativt kort tid. Å andra sidan har vissa saker överlevt flera år längre än vad grundtanken var.

Jag vet inte om jag var vid mina sinnes fulla bruk när vi valde och beställde garderob. Den är nämligen brun, hoppas verkligen det blir fint. Tror inte min man är pigg på att byta inom det närmsta när han väl har fått den på plats 😉

Ska gå upp till mina grabbar nu och titta hur det går för dom ♥

Gick ut och fotade regntunga blommor, vackra Malva ♥

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.