Mormors/mammas byrå

Hej på er 🙂

Mitt långtidsprojekt står på sin plats i hallen sedan en tid tillbaka. Byrån som jag hade i en av mina ettor när jag var yngre 🙂 Min man har slipat den och målat inuti i sommar. Jag har målat utsidan när jag har haft ork och lust. Allt för att få den fri från röklukt.

Ändå har vi till en början kunnat ana doften om vi kommit nära. Vi är nöjda med mer förvaring i hallen och den är verkligen fin. Att det är en möbel som jag tror kommer från min mormor och sedan mamma gör att den har ett stort affektionsvärde för mig ♥

Samtidigt är det ovant utan helkroppsspegeln vi hade där tidigare 😉 Jag har en sådan spegel i min garderob så det funkar. När saker får ta tid hinner vi tänka flera varv hur vi vill ha det. Jag ska göra det jag mår bra av och inreda och pyssla hemma älskar jag.

Idag är det en riktig grå och regnig dag, jag har haft lamporna på sedan jag klev upp. Jag tar det bara lugnt, det brukar bli så på måndagar. Återhämtning.

Min man fick som han ville, han tyckte vi skulle behålla mammas beslag i guld 🙂 Hon hade även små beslag på mitten av lådorna där det varit lås. Dom gick inte att skruva fast, mamma hade använt häftmassa 😉 Därför spacklade han över dom hålen.

Så här såg den ut när vi tog hem den. Nikotin och smuts från många år. Det var verkligen inte ”bara” att ta in och ställa på sin plats.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.