Ny-gammalt skåp

Hej på er 🙂

Vi hade en liten tanke på att åka till Ikea idag…

Men när jag klev upp fick jag mens, skallebanken kom krypandes och magen är rejält svullen. Det gör inget, egentligen vill vi åka bara vi två 😉 Vi får vänta tills när vi får barnvakt. Vi har inte varit iväg och shoppat ensamma sedan Viggo föddes ♥

Den här tiden på året brukar jag ha större lust att pyssla inomhus. På sommaren är fokus mest på blommor och utomhus. Jag har länge drömt om ett gammalt drängskåp. Det dök upp ett liknande skåp på en loppissida så jag chansade och ringde och det fanns kvar. Min man hämtade det för någon dag sedan och ställde det i vårat garage.

Viggos garderob har alltid stått i ”lila rummet”, idag har min man flyttat den till hans rum. Bokhyllan som vi hade inne hos honom fyllde ingen direkt funktion, så den ska vi sälja. Det nya (gamla) skåpet har fått sin plats i ”lila rummet”. Det kommer bli bra.

Till middag åt vi plankstek, min man gör den godaste planksteken jag vet. Känner mig nöjd med dagen, trotts mage och skallebank 🙂 Nu myser vi i soffan ♥

Fina detaljer på skåpet.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.