Mysfredag

Hej på er 🙂

Idag har jag och katterna varit ute på baksidan. Det var inte speciellt varmt, men friskt. Jag lekte med Zim, drog en pinne i gräset och upp i luften. Roligt att se honom så busig, han for fram i gräset. Våran goa fina 10-åring. Ikoz lekte lite smått han med.

Viggo har pratat länge om att han vill äta räkor. Det har jag och min man inte varit sugna på. Vi fick den där mindre trevliga sjukan när vi hade ätit räkor en gång. Det hade inte med maten att göra, Viggo var sjuk. Men vi tappade suget efter det 😉

Ikväll ska vi göra skagentoast till oss, det tycker jag är gott. Så ska Viggo få sina efterlängtade räkor. Jag ser fram emot helg med familjen och att Viggo kommer se till så jag tar mig ur sängen tidigare. Jag känner en bra fredagsmys känsla idag ♥

Den här fina fjärilen landade bredvid mig på bordet, sedan på mina blommor ♥

Mysig fredag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.