Rosa kaffebryggare

Hej på er 🙂

”Shit” var det första jag tänkte när jag såg att klockan var 12,20 och jag fortfarande låg i sängen. Jag hade missade samtal på mobilen, visste att det skulle ringa vid 12. Men jag var som i dvala. Sov knappt något natten mot igår och klev upp tidigt då.

När jag skulle sätta på kaffe sprakade det rejält. Jag hade glömt att hälla i vatten, det är svårt att torr-koka kaffe 😉 Medans jag skulle slå på vattenkranen tittade jag åt ett annat håll och lyckades välta omkull Viggos vällingflaska som var fylld med vatten.

Gjorde ren glasögonen och tappade dom i diskhon. Sedan när jag skulle hänga upp kökshandduken missade jag kroken. Jag var tvungen att skratta åt allt jag lyckades med på relativt kort tid. Skönt när man kan göra det och inte bli irriterad 🙂

När jag hade fått i mig frukost och kaffe tog jag med mig katterna ut i finvädret, tittade inte före. Katterna gick nöjda ut på altanen, där låg Casper och sov på en av stolarna. Han såg dom, men Ikoz och Zim gick förbi utan att märka något.

Ett tag senare hade dom upptäckt varandra. Då blev det lite fräsande från Zim och Casper. Han bestämde sig för att att gå och smög härifrån, jag pratade lugnt med dom. Mina missar gick in när jag sa åt dom efteråt, jag tyckte dom behövde lugna sig. Vi gick ut senare igen. När Viggo och pappa kom hem gjorde dom oss sällskap.

Något helt annat. Det var länge sedan våran fina kaffebryggare sa upp sig. Vi har letat men inte hittat någon vi velat ha, därför har den från Rusta fått duga.

För en tid sedan såg jag en på Instagram som hade en rosa kaffebryggare och frågade vart den kom ifrån. Fick inget svar och glömde nästan bort det. Långt senare skrev hon tillbaka, då beställde jag den. Idag fick vi hem den, det blev en rejäl färgklick. Färgen stämmer inte riktigt med förpackningen. Den gör gott kaffe i alla fall 🙂

Oj vad rosa den är, hihi 🙂

Fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Rosa kaffebryggare

  1. Jag tycker att moccamasters rosa är riktigt riktigt fin. Kostar en slant men den ska tydligen göra det bästa kaffet. Hörsägen då jag inte dricker kaffe själv

    • Den har vi också tittat på och jag har hört detsamma. Men jag gillar den inte för det är svarta detaljer vilket känns för ”hårt” här hemma. Annars är den fin. Tack för tipset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.