Förlängd sjukskrivning

Hej på er 🙂

I natt har jag knappt sovit något. Gissar att läkartiden klockan 10 i morse var en bidragande orsak till att jag blev stressad. I morse gick jag inte och la mig efter jag hade sagt hejdå till Viggo. Jag behövde få i mig frukost och kaffe för att vakna till.

Min läkare vill att jag ska prova en ny magmedicin för att se om hostan ger sig. Tidigare när jag dubblade dosen magmedicin slapp jag hostan i några veckor.

En av mina värsta ”triggers” är damm, speciellt när jag håller på med rentvätt/kläder. Jag hostar så fruktansvärt att jag håller på att kräkas. Det har gjort att tvättstugan sett ut som ett kaos länge. Jag har plockat det jag velat ha, resten har samlats på hög.

Min man ville göra något åt det. Igår köpte han ett hyllplan som han satte upp som en avlastningsyta, tidigare hade vi en gammal strykbräda där min hög hamnade. Sedan gick han igenom mina kläder och jag satt med munskydd på en stol i köket och sa ”släng, behåll, släng” osv. Det som är kvar ska jag sortera in i garderoben.

Känns sådär att behöva ha munskydd, men fungerar det så får vi i alla fall ordning. När vi var klara fick han dammsuga köket och jag gick därifrån.

Idag har det inte blivit mycket gjort, jag är väldigt trött. Hoppas på bra sömn i natt.

Håller med Zim att det är väldigt mysigt i sovrummet nu 🙂 Knoppbrädan blev som pricken över i:et, den som vi hittade i mammas uthus ♥

Skön eftermiddag och kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.