Måndag

Hej på er 🙂

Idag klev jag upp efter 11. Ställde om klockan flera gånger, gillar inte när jag gör det.

Måndagar är jag ofta extra trött. Bara för att det har varit helg och jag har umgåtts med min familj, det jag älskar mest av allt att göra. Denna helg var väldigt speciell med mammas 70-års dag och våran utflykt. Det tog på krafterna, även om jag var nöjd ♥

Imorgon måste jag ta mig upp, jag ska till sjukhuset. Jag hade tid klockan 13,00 från början, men dom ringde och ändrade det till 10,00, vilket är tufft för mig. Det är bara att försöka göra det bästa av situationen och hoppas att allt går bra.

Jag lyssnar på musik och har plockat smått hemma. Ute är det grått och regn.

Ikoz poserar fint, tungan ute på första bilden och gäspar på den andra 😉

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.