Redan september

Hej på er 🙂

Viggo vaknade 4,40 i morse, jag gick och hämtade honom. Han somnade om med oss och sov till 7,30. Skönt att han inte ville kliva upp allt för tidigt, för pappas skull.

När jag visade Viggo bilden på mamma och mig så frågade jag ”Ser du vilka det är?”. Han svarade ”Det är mormor och jag”. Hjärtat mitt, han måste tycka att han är lik mig. Tänk om hon hade fått vara med längre och orkat göra sådana saker med oss.

Jag har varit trött idag och hostan är hemsk. Viggo blir så rädd att han springer till pappa när jag börjar. Önskar att den försvann och aldrig kom tillbaka! Annars tänker jag på gårdagen. Det var en fin och passande utflykt, mamma älskade djur hon med ♥

Vi har haft rejält åskväder idag. En smäll var så hög att katterna sprang så fort att dom sladdade på golvet. Fy vad dom blev rädda, tyckte det kändes olustigt jag med.

Ikväll har min man varit och bastat, vi har bastu i våran föreningslokal. Vi har bott här sedan 2012, ikväll var det första gången han gick dit 🙂 Viggo somnade vid 19. Nu ska vi mysa med en varsin skål popcorn och kika på någon serie.

Lånad bild.

Fortsatt skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.