Mamma/mormors 70-års dag

Hej på er 🙂

Idag skulle min mamma, Viggos mormor ha fyllt 70 år ♥ ♥ ♥

Vid speciella dagar som denna, är jag mer skör och tårarna är nära. Men jag kände starkt att mamma skulle ha velat att jag gjorde något idag, inte satt hemma och grät.

Jag tyckte att ett fint sätt att hedra hennes minne skulle vara att åka och titta på djur, så det gjorde vi. Viggo och jag hade kunnat bli fast hos kalvarna, fåren och kaninerna alldeles i början. Där man fick klappa djuren, det var mysigt.

Vi har haft en bra dag. Det var roligt att se alla djur, speciellt lodjuren som var nära och ungen var busig. Räven hade jag gärna sett närmare, jag älskar rävar. Vi såg björnhonan med, men jag lyckades inte få någon bra bild. Jag valde ut mina favoriter.

Det var länge sedan jag gick så långt/länge som idag, jag blev väldigt trött när vi kom hem. Hostan har tyvärr kommit tillbaka, snart har jag hostat en vecka. Ber till högre makter att det går över fort. Det var otroligt skönt att slippa den så länge det varade.

Till middag blev det pizza och kaffekoppen efteråt smakade ljuvligt. Ska gå och ta en varm dusch nu så det är gjort. Blev lite kall när vi var ute, det tog någon timme.

 

Mamma hade älskat att se lodjuren som kom nära ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

4 svar på ”Mamma/mormors 70-års dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.