Älskar sovrummet

Hej på er 🙂

I morse var det alla fel för Viggo. Två nätter i rad har han sovit hela nätterna i sin säng. Första morgonen kom han in och var så nöjd när han fick väcka oss. I morse när han kom och det bara var jag i sängen blev det ”fel”. Pappa var redan nere.

Jag sa att han kunde gå ner och dricka välling med pappa, eller gå in till mig och kramas. I stället kom mini-tonåringen fram. Han stängde in sig på sitt rum och sa ”Jag vill vara ifred”. Drygt när det finns en tid att passa, pappa fick en stressig morgon.

Det blir nog en del bilder på sovrummet framöver, jag är så otroligt nöjd ♥

Fondväggen kan jag beundra länge 🙂 På bild kanske det inte syns att det är bruten vit tapet på dom andra väggarna. Förut var det ju vitmålat. Det känns skönt att det inte är en massa ojämnheter på väggarna längre utan är slätt och fint.

Idag strök jag den nya hissgardinen. När den kom upp såg jag att jag hade lyckats få två gulaktiga fläckar, det har blivit för varmt av strykjärnet. Jag som är fröken petnoga störde mig rejält på det, när man har lagt ner tid och energi på att göra fint. Visade min man när han kom hem. Han såg det inte ens först, jag fick peka ut dom 😉

Viggo somnade på soffan nästan på en gång, det gick liksom inte att hejda. Nu är det full fart på honom i alla fall, godisskålen kom fram. Först fick han äta middag. Vi äter sällan godis, så då får det gå fast det bara är fredag.

Vill bättrings-måla min byrå och dom svarta beslagen måste jag göra något åt. Men allt får ta tid sin tid när orken och hälsan styr.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.