Samtal nummer två

Hej på er 🙂

Idag tog jag mig upp strax efter 9.

Jag har varit på mitt andra samtal hos psykologen. Jag var låg och uttömd när jag kom dit. Är en del jobbiga och ledsamma tankar nu. Men för att ta tillvara tiden som är avsatt för mig, så försökte jag koppla bort det andra. Det blev ett bra samtal.

Efteråt kände jag mig faktiskt smått peppad och gladare. Även om det jobbiga finns kvar och mitt hjärta gör ont. Åkte hem och drack en kopp kaffe. Sedan följde jag med och hämtade Viggo på förskolan, det var länge sedan senast. Viggo blev jätteglad.

Vi åkte vidare till min favoritblomsteraffär, blev bara en blomma till framsidan. Vi tog en sväng till Dollar och köpte strumpor till Viggo, det går åt. Jag valde gråa och mönstrade blåa mm. Viggo valde starkt rosa och lila, så nu har han ett gäng strumpor 😉

Min goa lilla teaterapa, han är mamma upp i dagen, älskar rosa gör han också ♥

Viggo gillar också min favoritblomsteraffär för där finns det sköldpaddor 🙂

Page-killen, så söt ♥

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.