Tapetserat sovrummet

Hej på er 🙂

För ett tag sedan beställd vi en ny sänggavel. Väl på plats tyckte vi det såg trist ut med dom vitmålade väggarna. Jag målade sovrummet innan vi flyttade in 2012, det kunde vara så till en början. Det senaste vi renoverade var köket innan Viggo föddes 2015.

På slutet av min mans semester var det inte speciellt fint väder och helt plötsligt hade han lust att renovera 😉 Ni som följt mig vet nog att jag har drömt om att fixa sovrummet i flera år. Jag valde tapeter och han renoverade, Viggo var också med och hjälpte till.

Det blev tapet i hela sovrummet, vi gillade inte dom ojämna väggarna som var. Jag valde en blommig fondvägg och en bruten vit tapet till dom andra väggarna. Kan inte beskriva hur nöjd jag är, hela familjen tycker det blev jättemysigt 🙂

Vi ska byta ut lampor och lite annat. Väntar på ett paket, trodde det skulle komma i fredags men det gjorde det inte. Tanken var att sängborden skulle bli vita, nu vet vi inte längre. Man ska inte ha bråttom, vi får känna efter. Det är fint som det är ♥

Idag har vi varit ute. Viggo och pappa tog en cykeltur tillsammans. På varsin cykel enligt Viggos önskemål. Härligt med en helg som bjudit på skönt väder, det gör gott.

Känslan av att gå in i sovrummet och bara beundra, underbart 🙂

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *