Telefonsamtal med en vän

Hej på er 🙂

Igår när Viggo kommit hem var vi ute på baksidan och kastade boll. Han står på studsmattan och jag på gräset, så kastar vi över nätet till varandra. Han är grym på att kasta ”snälla” bollar 🙂 Det var skönt att få friskluft medans pappa lagade mat.

Jag har pratat i telefonen med en god vän idag, det blev ett långt samtal. Det är något som har varit uteslutet under väldigt lång tid p.g.a. hostan. Känns nästan som en lyx att jag kunde göra det. Vi skrattade lite åt mina krämpor, tur att man kunna göra det ibland.

Annars har jag varit på räddningsuppdrag, såg att det var en fjäril instängd i vårat förråd. Jag försökte få den att flyga ut med hjälp av olika saker, men den bara flaxade på rutan (som inte går att öppna) När jag tog dit min hand satte den sig på mig direkt ♥ Den var kvar på framsidan en bra stund, jag stod och tittade ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *