Blefarit

Hej på er 🙂

Igår sökte jag på ”Blefarit” på nätet, nu när jag har fått en diagnos för mina ögon.

Bland det första jag fick fram var: ”Personer med känslig hud samt vid vissa hudsjukdomar har större benägenhet att få Blefarit. Om du har en hudsjukdom, till exempel Rosacea, är det viktigt att du får en bra grundbehandling av din läkare.”

Jag har nämnt Rosacea och frågat om det kunde ha något samband. Vet att jag inte kan få tillbaka tiden, men erkänner att jag blev sur när jag såg att jag hade rätt. Det är tydligen inte alltid fel att leka ”google-doktor”, men det gjorde jag inte denna gång 😉

Något roligt och positivt är hur glad Viggo varit dom här tre dagarna. När han har kommit hem har han berättat att han har haft det bra på förskolan, härligt att höra.

Här hemma är det min man som lagar mat. Igår började han med köttfärssås, som jag tog över för han var hungrig och åt rester. Viggo ville provsmaka när jag var klar. Jag fick den finaste komplimangen, han sa att det var godare än glass och godis.

Viggo är rätt kräsen när det gäller mat. Ikväll somnade han på soffan innan han hunnit äta middag, så jag vet inte om det fina berömmet kvarstår. Det är ovant för honom med vardagstider igen ♥ Han är vaken nu, men väldigt trött ♥

Mina rosor i regnet ikväll och där låg Viggos fotboll 🙂

Fortsatt trevlig kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *