Blir ovant

Hej på er 🙂

Då var den här, söndagskvällen innan vardagen drar igång igen för mina killar.

Men imorgon är ingen vanlig dag, det är våran 2-åriga bröllopsdag ♥ Jag ska dessutom till ögonmottagningen i en grannstad. Känns inte roligt att det är just imorgon. Men efter att ha väntat på att få komma dit i ca 1 år och 3 månader, är det är bara att gilla läget.

Jag har en del i mina tankar nu. Alla besök som har med hälsan att göra och vad saker och ting ska leda till. Skriver långt ifrån allt som händer och vad jag tänker 😉

Viggo var trött ikväll, han somnade på soffan för en stund sedan. Blir ovant för både honom och pappa att kliva upp när klockan ringer. För min del är det blandade känslor. Mest tycker jag att sommaren gick alldeles för fort. Det kommer bli tomt att inte ha dom hemma. Jag älskar dom mest av allt 🙂 Men det ska bli skönt med lite tid för mig själv.

Fortsatt skön söndagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.