Tiden går för fort

Hej på er 🙂

I natt (eller väldigt tidigt i morse) vaknade Viggo och ville kliva upp. Han var hungrig och frågade efter välling. Vi lyckades som tur var få honom att somna om.

Vid 6,35 vaknade jag av att min mans mobil ringde. Jag hämtade telefonen och när jag räckte över den till honom la dom på. Sedan ringde det direkt igen. Min man hade beställt hemleverans för ett paket, en teknikpryl han hade skickat iväg för lagning.

Budet hade först skickat ett sms, Sedan ringt 4 gånger inom loppet av några minuter. Han sa att han hade många paket och undrade om min man kunde hämta det på utlämningsstället. Varför erbjuder man då den tjänsten och förstår man inte att folk kan sova den tiden på morgonen? Han tänkte enbart på sig själv.

Så började min mans sista lediga dag 😉 Han lyckades inte somna om efter det och klev upp. Jag är glad att Viggo inte vaknade då i alla fall. Jag har svårt att ta in att mina killar redan har varit lediga i 6 veckor, tiden har gått alldeles för fort ♥

Viggo har lekt att han är polis en massa idag. Det är helt klart en favoritlek att köra runt på sin bil och jaga tjuvar. Till middag blev det tacos, fredagen till ära. Sedan tog min man och Viggo en tur på sparkcykeln. Jag har pysslat lite med mina blommor.

När penséerna hade gjort sitt i krukor, var min man snäll och planterade ut dom i ett land på framsidan. Det landet som nästan inget vill växa i. Där växer penséerna vidare. Tog in blommor igår och ställde på köksbänken 🙂

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.