Trollslända på besök

Hej på er 🙂

I morse hade Viggo med sig plåster när han skulle väcka mig. Jag behövde tydligen plåstras om efter jag hade varit ute och dansat med min vän. Vilket var den 20 juli, den enda gången jag har gått ut denna sommar 😉 Jag fick ett Batman-plåster.

Jag var inte på mitt bästa humör, vaknade med hemsk spänningshuvudvärk. Astmasköterskan har sagt att det är bra om jag ligger högt när jag sover. Jag är hellre helt utan kudde än att behöva ha två stycken. Stundvis tar jag bort den ena kudden, men efter ett tag börjar jag hosta och behöver dom igen. Det fixar inte min nacke.

När jag åt frukost åkte Viggo och pappa iväg en sväng. Fick höra att dom hade ätit korv på Biltema igen. Viggos förslag så klart och han åt upp hela idag med 🙂

Vi har varit ute en del, skönt att få se solen. Viggo och pappa har klippt gräsmattan, det tycker Viggo är jätteroligt. Middagen åt vi på altanen, det var mysigt.

När jag satt ute ensam fick jag finbesök en bra stund. Jag älskar trollsländor. Tycker dom är magiska och känns förknippade med det andliga. Tänkte på min mamma ♥

Hoppas ni har en skön kväll. Här regnar det till och från nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *