Pyssel och grått väder

Hej på er 🙂

Idag har det varit grått hela dagen. Mina killars sista lediga vecka levererar inte speciellt fint väder. Dom håller sig sysselsatta ändå, idag har dom uträttat ärenden. Jag hoppas att det ska komma fler varma sköna dagar. Sommaren går alldeles för fort ♥

För mig är det många intryck med alla besök på hälsocentralen mm. När astmasköterskan ringde igår sa hon att en kallelse för spirometri är skickad till mig. Minns inte datumet, vi satt i bilen hem från sjukhuset då. Jag frågade om jag behöver göra undersökningen, eftersom jag har gjort mini-spirometri och det tyckte hon.

Jag och Viggo har ritat och pysslat idag. Han har inte ro att sitta still med sådant speciellt länge. Jag är glad för den stund han vill rita, klippa och klistra 🙂

Förra året bet skatorna av blomknopparna på den här rosen 😉

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.