Samtal HC

Hej på er 🙂

Det var tungt att ta mig ur sängen i morse, efter Viggo hade sagt att jag skulle kliva upp. Jag är trött, ändå kan jag ha svårt att somna på kvällen och vaknar flera gånger/natt.

Viggo och pappa har varit och gjort ärenden idag. Till lunch åt dom korv på Biltema. Då kan Viggo äta upp hela korven, det gör han aldrig hemma. Dom är extra goda där säger han 😉 Till efterrätt fick han glass. Viggo älskar att vara med och hjälpa till. Han var nöjd när han kom hem och visade mig något nytt verktyg som dom hade köpt.

På eftermiddagen har jag varit på samtal på HC. Ska gå där fem gånger, så får vi se sedan. Jag har haft huvudvärk större delen av dagen, är spänd i rygg/nacke.

Mot kvällen har vi varit ute på baksidan. Katterna var också med, därför var altandörren öppen. Jag satt i soffan på altanen med Zim, då gick Casper in och vi hann inte på honom. Ikoz följde snabbt efter honom, då gömde han sig under soffan i vardagsrummet. Tur att Zim varken hörde eller såg honom, han kan bli lite fräsig.

Våran goa Viggo var riktigt trött ikväll. När han hade druckit välling och gjort kvällsbestyren somnade han nästan direkt i soffan ♥

Vi hade finbesök igår, en fjäril som satt länge på vårat altantak ♥

Fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.