Goaste killen

Hej på er 🙂

Idag har Viggo, katterna och jag varit ute på baksidan. Dom sprang in några gånger när Viggo stojade på för mycket nära dom 😉 Ikoz är betydligt tuffare och sköter sig bra själv. Zim får jag hålla mer koll på och han är ganska lättskrämd. Det härliga är att se hur Zim njuter när han lägger sig bredvid mig på soffan på altanen ♥

Vi var iväg i ett ärende idag också som tog längre tid än vi trott. Vid sådana tillfällen vore det inte fel att ha en barnvakt i närheten att kunna be om hjälp.

En kort sväng hade vi ytterdörren öppen, då traskade Casper in. Grannens katt som gillar att vara här. Han tog sig en runda innan han gick ut efter att han mötte Ikoz.

Bilderna är från i fredags. Det var Sibylla som fixade middagen innan vi fick besök av min vän. Viggo var så otroligt nöjd med sina simglasögon som han valde. Gulligt att han inte ens ville släppa dom när han hade somnat på soffan ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.