Höstblomma

Hej på er 🙂

Det var rätt länge sedan jag tog en promenad innan igår, anledningen är hostan. Dom gånger jag har följt med har jag blivit sämre, hostan triggas när jag anstränger mig. Nu när den är betydligt bättre (inte helt bra) blev jag glad att Viggo ”släpade ut mig” 😉

Jag kände att min kondition inte är den bästa, inte så konstigt. Men han sa flera gånger ”Jag vill inte gå hem än”. Han fick välja vägar där jag gick och han cyklade, det blev en lagom promenad. Sedan såg vi båda att regnet var på väg, då gick vi hemåt.

I natt var det svårt att sova. Jag var upp på toa vid ca 1,30. Minns inte när Viggo kom in till oss och vid 2,30 vaknade jag av att Ikoz kom upp i sängen och en mindre mysig doft, han hade varit på lådan så det var bara att kliva upp. Men jag var kissnödig igen.

När Viggo sa till mig 9 i morse, hade jag lätt kunnat vända på mig och somnat om. Han vaknade kring 7,40 så jag hann bara blunda en stund. Ute hänger regnet i luften. Jag ska pyssla lite smått här hemma, behöver köra igång en tvättmaskin. Mina grabbar håller på med ett projekt, Viggo är ju både arbetsledare och jobbargubbe 🙂 ♥

Jag är inte redo för höst, det känns lite höstigt. Men det är bara att försöka hänga med och göra det bästa av det.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.