Skriva ikapp

Hej på er 🙂

Senaste dagarna har jag varit väldigt trött, försöker ta mig upp tidigare om mornarna. Viggo kommer till mig vid 9 och säger att jag ska kliva upp 😉 När jag väl har satt mig ner för att skriva har det varit sen kväll. Försöker skriva ikapp en del nu.

Besöket hos astmasköterskan resulterade i nya direktiv. Jag ska fortsätta med inhalatorn jag haft på morgonen. Hon la till en inhalator med kortison som inte påverkar så att magmunnen slappnar av. Den ska jag ta morgon och kväll. Sedan fortsätta med dubbel dos magmedicin. Hon vet inte säkert vad hostan beror på, men hon ger sig inte.

Senast sa hon att jag behöver behandlas en längre tid för att vi ska se om det ger resultat. Det med tanke på hur lång tid jag har haft problem. Mina luftvägar är troligtvis inflammerade och det tar tid att läka ut. Vecka 39 ska jag blåsa i PEF-mätaren tre gånger/dag och skriva upp mina värden igen. Vecka 40 ska jag tillbaka till henne.

Då ska vi jämföra mot resultaten jag hade nu. Jag ligger över ”tjejer i min ålder”. Men med tanke på hur bra jag blåste på mini-spirometrin menade hon att jag borde ligga ännu högre. Därför bör jag inte jämföras med andra, utan med mig själv. Hon har inte släppt att det eventuellt kan vara astma med tanke på mina symptom.

Även fast jag var trött igår var det roligt att få sällskap av min vän en stund 🙂

Idag tog jag äntligen en promenad med Viggo ♥ Ett tag senare blev det regn.

Inte konstigt att min duk i matsalen jämt är knölig, Ikoz sovstil är beviset 😉

Fortsatt fin lördagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *