Återbesök astmasköterskan

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till astmasköterskan. Eftersom hon har jobbat med stress, KBT osv. så känner jag att hon gärna vill gå in på dessa bitar, fast hon egentligen inte behöver. För att liksom ge mig något att tänka på tills jag får träffa rätt person.

Med tanke på att det var återbesök trodde jag att det skulle gå fortare och kanske ta en halvtimme. Mina grabbar väntade på mig på sjukhuset. Det tog tid även denna gång, längre tid till och med, då vi kom in på dessa områden igen plus ny medicinering.

Jag tänkte att min man skulle förstå läget så att dom skulle åka iväg och göra något en stund. När jag väl kom ut efter två timmar, helt slut. Så hade Viggo varit nära att somna. Han började gråta när han såg mig ♥ Min mans humör var inte på topp det heller.

Skriver mer imorgon, jag är aningen trött och urladdad 😉

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *