Nya överkast till sofforna

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag strax före 3,30 och behövde gå på toa. Zim har jamat i natt, han fick mersmak av att vara ute med mig och mysa igår 😉 Sedan dröjde det inte länge så vaknade Viggo. Han tyckte att vi skulle kliva upp, det tyckte inte vi. Efter om och men somnade han om. När jag lyckats göra detsamma började jag hosta, jippi.

Vet inte hur många år vi har haft samma överkast i sofforna. Jag har älskat det mönstrade i våran tresitssoffa. Vi hade två stycken i olika storlek, men båda är söndernötta och har gjort sitt. Dom vita i tvåsitssoffan har vi bytt ut någon gång.

Jag har letat ersättare länge, men haft svårt att hitta något eftersom dom var en favorit. När jag såg dessa tvekade jag först, men vi kom fram till att vi skulle prova. Dom var dessutom inte dyra. Både jag och min man blev nöjda och dom är sköna att sitta i.

Vet inte hur många timmar Viggo och pappa har lagt på att städa bilen idag. Det är första städningen sedan vi köpte den. Känns fräscht att få den riktigt ren, den var inte välstädad innan. Viggo är väldigt road, han älskar att hjälpa till med saker 🙂

Jag har varit ute på baksidan med katterna. Det gick bra tills åkgräsklipparen kom, då sprang Zim in. Skönt att han vet vart han ska när han blir rädd ♥ Nu dricker jag kaffe och är inne en sväng. Går in och ut. Det känns bra att väderprognosen inte stämde idag. Den sa att det skulle bli regn och åska redan vid 11, än är det fint.

Önskar er en fortsatt fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *