Två veckor kvar

Hej på er 🙂

Nu har Viggo och pappa två veckors ledighet kvar. Tiden går för fort ♥ Hoppas på fint väder, att vi får vara friska och massor av mys så klart 🙂

Idag när Viggo och pappa åkte och handlade tog jag med mig Zim och gick ut på baksidan. När det bara är vi två jäser han och håller sig på våran gård. Han blir lätt stressad när Viggo kommer i närheten och då kan han springa in eller iväg.

Ikoz var inte nöjd med att han fick stanna inne. Ett tag senare när han stod på bakbenen och tittade ut genom altandörren hade jag inte hjärta att låta honom vänta. Han fick också komma ut, han är betydligt lugnare och brukar inte smita.

Jag tog in Zim när jag hörde att Viggo kom hem, Ikoz var ute en stund till med mig. Jag gick runt och tittade på mina blommor. I em/kväll blev det regn och åska. Jag har målat lite idag med. Det roliga är att tänka ut hur jag ska inreda när den är klar 😉

Fick finbesök idag, älskade trollsländor ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *