Palettblad i fönstret

Hej på er 🙂

Igår mådde jag inget vidare i magen, även fast jag tar dubbel dos magmedicin. Jag ville följa med på promenad, men blev hemma. Så medans Viggo och pappa var ute målade jag i stället lite på mormors/mammas byrå. Det är ett projekt som får ta tid ♥

Jag orkar inte längre stunder. Men får ro av att måla, plantera och pyssla med blommor mm. Det gör mig gott att få vara kreativ och det fyller på med energi. Ryggen kanske säger något annat 😉 men ibland försöker jag ignorera den faktiskt.

Tog sticklingar av min faster och en vän för ett tag sedan, det dröjer nog innan dom växer sig stora. När jag såg dessa hos min favoritblomsteraffär i denna underbara färg köpte jag två till vardagsrumsfönstret. Så härlig och fin färgklick 🙂

En av mina nya favoritblommor ♥

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *