Min solstråle

Hej på er 🙂

Dom senaste tre dagarna har hostan trappats upp. Hostattackerna kommer oftare och kräkreflexen. Det känns tufft, jag blir väldigt begränsad. (Väntar på utredning.)

Jag försöker göra det jag mår bra av. Pyssla med blommor och måla i den mån jag orkar. Just nu är min man ute och slipar mormors/mammas byrå, själva stommen. Han gör underarbetet och kan måla ibland där det inte syns. Finliret är det jag som gör 😉  Jag håller på under en längre tid, lite då och då för att orka och inte få för ont.

Det är frustrerande med denna trötthet, att inte komma ur sängen när jag vill, hostan som är jättejobbig och gör att jag måste tänka vad jag kan göra och inte. Ovissheten om vad det beror på är inte rolig. Jag gör så gott jag kan, jag kämpar vidare 🙂

Vi har regn till och från, kallt är det också. Jag hoppas värmen kommer tillbaka, i alla fall kring 25 grader. Behöver tanka mer sol-energi. Ska gå ut och titta till blommorna sedan. Håller mig inne så länge min man slipar, det är inget mina luftvägar gillar.

Viggo in action bland alla sina cyklar och prylar 🙂

Önskar er en fortsatt bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *