Kontraster

Hej på er 🙂

När vi la oss igår var det 20 grader i sovrummet 🙂 Skönt att krypa ner i en sval säng, AC:n kommer till användning. Det var ok hela natten nu när vädret har slagit om.

Viggo gnydde vid 2-tiden i natt så jag gick och hämtade honom. Han vaknade strax före 7 i morse. Kom på att det kanske lät knasigt när jag skrev igår att jag inte ska klaga på att han vaknar vid 7, eftersom det är min man som kliver upp med honom 😉

Jag sover sämre och jag behöver gå på toa flera gånger/natt. Har pratat med min läkare om hur störd sömnen är, han sa såklart att det inte alls är bra. Jag har en medicin som gör mig torr i munnen + hostan när den är igång, det gör att jag dricker mer vatten. Har tänkt att jag ska dricka bara lite efter 18, men det är svårt med tanke på detta.

Är snart inne på en vecka med hosta. Igår var den värst, kräkreflexen kom flera gånger. Min man sa något om att han hoppas att hostan inte hittar tillbaka igen. Dessa veckor då jag bara har hostat lite har varit underbara. Önskar att det här bara är tillfälligt.

Viggo och pappa tog en tur med el-sparkcykeln på förmiddagen. När dom kom hem blev Viggo trött. Han la sig på soffan och somnade vid 11,40 ♥

Det känns ovant med 20 grader idag, när det har varit kring 30 och mer därtill i ca en vecka. Nu kanske jag orkar pyssla med något smått, måla en låda möjligtvis 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *