Lugn söndag

Hej på er 🙂

Vi åkte och tog ett kvällsdopp på vanliga stället igår.

Min man tyckte nog inte det lät farligt med loppbett, kanske för att han inte hade blivit biten 😉 Jag ville inte stanna hemma själv, så jag följde med och badade. När vi kom hem duschade vi på en gång, ett tips jag har läst att man ska göra för att klara sig.

Sedan märkte jag att jag fått nya röda prickar. Efter ett tag började dom klia, det var mindre kul. När Viggo sov satte jag mig på altanen och målade en låda som tillhör mamma/mormors byrå. Då var det skön temperatur ute, det kändes lite som terapi.

I natt har Viggo sovit hela natten i sin egen säng 🙂 Det är jättebra när han gör det, men det innebär också att han vaknar tidigare på morgon. Strax före 7 kom han in till oss. Ska inte klaga, jag minns när han vaknade kring 5 och sedan alltid före 6.

Jag orkar ungefär ”varannan dag” som det är nu, i morse klev jag upp efter 11. Blev lite besviken, men det är som det är. Förhoppningsvis blir min dag längre imorgon. Sedan ska det inte vara lika extremt varmt och det bidrar till bättre sömn och ork(?).

Vi har varit ute stor del av dagen idag. Jag har fått sol på mig, även fast jag kom ut senare och har varit i skuggan en del. Jag tittade på min mans ben idag och jag tror att han också har blivit biten. Men det kliar inte, så han har inte märkt det själv. Med tanke på det och att det blev helt ok temperatur mot kvällen så har vi inte badat.

Viggo har somnat i soffan. Vi har haft AC:n igång i hans rum, så vi ska bära upp honom till hans säng snart ♥ Sedan blir det popcorn och mys framför en serie ♥

Mina mysiga grabbar idag ♥

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *