Biten av loppor?

Hej på er 🙂

I morse låg Viggo kvar i sängen ett bra tag och myste med mig ♥ Efter en stund ropade vi på pappa, han hade lagt sig nere på soffan i natt för att det är för varmt uppe. Klockan närmade sig 8,30 så jag klev också upp, ganska tidigt för att vara mig.

Då var det 23 grader i vårat sovrum och lika varmt utomhus. Det kändes svalt för att vara dom senaste dagarna 😉 Värmen fortsätter, vi har varit ute en del. Lunchen åt vi inne, det var skönast så. Jag går in och ut, orkar inte med värmen längre stunder. Det är en av orsakerna till att jag är glad att vi bor som vi gör, här trivs jag.

Mina grabbar tog en tur med el-sparkcykeln före vi skulle äta, Viggo ville leta bär. Till middag blev det hemmagjorda hamburgare, gott. Det åt vi på altanen.

Får se om det blir något kvällsbad för mig. Dit vi brukar åka är det tydligen flera som har blivit bitna av loppor/cerkarier. Jag började titta på mina ben efter jag hört det igen. Jag har små röda prickar på benen, men dom kliar inte. Viggo och pappa har klarat sig.

Min man sitter ute och läser, tror jag ska gå ut en sväng jag med 🙂

Tog dessa bilder hos Viggos farmor när hon fyllde år.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *