Inte som planerat

Hej på er 🙂

Även fast vi körde AC:n i både Viggos och vårat sovrum igår kväll, har det varit för varmt för att sova bra. Det känns svalt när vi lägger oss, sedan blir det tokvarmt efter en stund. När Viggo kom över till oss gick min man och la sig på soffan, skönare där.

Idag klev jag upp ca 11,30, det har sina förklaringar i denna värmebölja. Därför ser jag det inte som ett steg bakåt. Det är nog fler med mig som är uppe senare på kvällarna för att det är varmt och sömnen blir störd.

Vi skulle ha varit på kalas idag också, min kusins två tjejer fyller år. Men jag orkade inte ta mig iväg. Magen är fortfarande ur form, jag har varit trött efter denna natt och det har varit nästan lika varmt idag. Vi ser fram emot att träffas en annan dag.

På kvällen åkte vi och tog ett kvällsdopp, det var skönt. Väl hemma körde vi igång AC:n i Viggos rum. När jag tog en dusch somnade han på soffan, jag hann inte borsta hans tänder. Han blir trött av värmen han med. Tur han är duktig att dricka vatten.

Annars har jag haft tre dagar som jag har hostat lite mer igen, men inte alls så illa som tidigare. Den otrevliga kräkreflexen har kommit några gånger. Den har jag sluppit i någon vecka vilket har varit otroligt skönt. Hoppas det vänder snart.

Nu är det dags för popcorn och kika på någon serie 🙂

Tog in en liten bukett från blommor som jag har sått själv ♥ Annars blir det mest bilder ute och på vad vi gör, nu när det är sommar ♥

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *