Kalas och 32 grader varmt

Hej på er 🙂

I morse tog Viggo sovmorgon till närmare 8,30. Men så somnar han senare än vanligt på kvällen och vanligtvis sover han inte middag. Jag mådde inget vidare efter jag hade varit uppe ett tag, min mage har bråkat rejält. Tror den extrema värmen bidrar.

Vi har varit ute på baksidan, fast det var alldeles för varmt för mig i det skick jag är i. Pappa la sig i Viggos lilla pool vilket han så klart tyckte var roligt 🙂 Jag tog ut en sprayflaska med kallt vatten. Vi turades om att spraya på varandra, Viggo och jag.

Viggos farmor fyller år idag, så det har varit kalas i grannstaden. Att ge mig iväg i 32 graders värme med en mage ur form är inget jag gärna gör. Jag tog en dusch precis innan och iväg kom jag 😉 Vi har haft det trevligt, fast vi har svettats.

Det bästa med dagen är att Viggo har haft roligt och lekt med sina kusiner ♥

 

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni är rädda om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *